Pigiai vertikaliai pianinas 88 klavišą 110 riešutmedžio spalva

Sandėlyje SKU: z11364 €2 003.31
Kiekis:

Produkto Aprašymas

Medžiagos Analizė Middleford Fortepijonas

Kabineto Nepralaidūs dažymo procesas leidžia Middleford fortepijonas patvaresni, po metų žaisti.Kaip laikas eina, tapyba pateks į medienos sluoksnis lėtai, kurie bus sukelti pianinu paviršiaus ne taip sklandžiai, kaip anksčiau.Norėdami išspręsti šią problemą, Middleford fortepijonas gamyklos priimti nepralaidūs dažymo technologijų, kuri palaiko mūsų Middleford fortepijonas visada lenkijos ir švieži kaip naujas.

Plaktukas Middleford fortepijonas naudoti high-end gryna vilna plaktukas daro garso daug daugiau, švelnus ir šviesus.Originalus Japonijos plaktukas manė, kuri turi puikų elastingumą ir kietumas.Importuotų raudonmedžio su įtakoja atsparumą & atsparumas dilimui.

Klaviatūros Mūsų klaviatūra yra pagamintas iš Pasirinkto kietas eglės medienos.Juoda raktai yra pagaminti iš juodmedžio rose medienos.Pagal tarptautinį standartą ,Visa klaviatūra buvo pagal džiovinimo,moistureproof tvarkymo,Ji bus neturi įtakos temperatūra pasikeitė.

Mes priimti svorio balansą su švinu technologija, kuri leidžia liesti patirtis daugiau puikus.Mes taip pat gali reguliuoti klavišą svoris pagal mūsų klientų pageidavimus.

Styginių Mes paprastai naudoti Japonija Suzuki Stygos.Paviršius yra padengtas nikelio danga, kad antirust.Garsas yra ryškus ir turtingas.Mes taip pat siūlome vokiečių Roslau sekas, jei norite, švelnus garsas.

Gru Middleford fortepijonas gru pagamintas iš aukščiausios kokybės eglės, kurie yra vieneri metai, kruopščiai džiovinti profesionalių medinių džiovinimo technika.Po to, kas gru pro griežtai bandymas džiūvimą, drėgmę ir temperatūrą išlaikyti drėgmės kiekis-6% -8%, tankis 0.35-0,4 g/cm3. Ji užtikrina lankstumą ir rezonansas garso plokštė.

Veiksmų Middleford pianinus yra su visa mediena veiksmų.Pagrindinis atsarginės dalys ( įskaitant flanšas, plaktuko kotu, pasikartojimo svirties) yra tvarkomi įrengimai, kurie importuojami iš Vokietijos ir Japonijos.Visą gamybos aplinka yra kontroliuojama temperatūra ir drėgmė.Štai kodėl mūsų pianinus turi aukštą atsparus klimato rezultatus.Garsas bus stabilios įvairiomis oro sąlygomis pasaulio šalių.Kas fortepijonas turėtų praeiti, mūsų griežtas ritmas-atsparus testą.Mažiausias bandymo standartų, niokojančių įveikti iš eilės beats 500,000.Kuris įsitikinkite, Middleford pianinas yra aukštos strike-atsparumas.

Ketaus Rėmo, Smėlio mesti, CNC tvarkomi, plokštė yra pagaminti iš kietos mangano plieno.Ji užtikrina mūsų skeleto Didelio stabilumo.Kiekvienas kadras turi praeiti tempimo bandymas prieš įdiegti.

Pinblock Middleford fortepijonas pinblocks yra pagamintas iš 18 kryžiaus sluoksnis yra sunku klevas.Aukštos kokybės žada, kad jis turi paieška pin sandariai.

Paieška Smeigtukai Aukščiausios plieno didelio stiprumo ir kietumas.Vėliau dengimo metodas yra naudojamas anti-rust.Paieška Smeigtukai sukimui gali siekti iki tarptautinių standartų 180-190N.

Tilto Bendras tiltų, pagaminti iš A klasės kietojo klevo; Smulkiai supjaustyti pagal CNC stakles.

Atgal Rėmo Middleford Fortepijonas atgal rėmas su platesniu skiltyje yra pagaminti iš vientisos eglės.Matmenys puikiai dera skeletas dizainas.

Pedalas Sistema Mediniai pedalas sistema.sklandžiai, be jokio triukšmo.

Metalo Dalys, Gryno vario metalo dalys, aukšto lenkijos, nuo rūdijimo.Auksinis ar sidabrinis pasirinkimą.

Pakavimas Ir Pristatymas

·Siekiant išvengti drebulys, transportuojant, plaktukai yra susiję su veiksmų geležinkelių.Prašome nuimkite juostelėmis, kol tu žaidi fortepijonas.

·Fortepijono yra padengtas vandens įrodymas plastikinį maišelį ir storas anti-susidūrimo putų.

· Mes naudojame standartinę eksportuojančių padėklų, kurie yra lengvai transporto paslaugos iki keltuvo.

·Laivybos ženklų iš keturių pusių padėklo.Prašome susisiekti su mūsų pardavimų jei jums reikia custom pakuotės arba laivybos ženklų.

· Mes tik bendradarbiauti su geriausių tarptautinių laivybos bendrovė, ir mes pirkti draudimą kas Middleford fortepijonas įteikimo metu.

Nuoroda: Vienas 20GP galite įkelti 15 vertikaliai, pianinus.Vienas 40GP galite įkelti 35 vertikaliai, pianinus.

Jei jums reikia žinoti, pristatymo būdą ir laivybos išlaidos į savo vietą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Įmonės Informacija

Daugiau Pasirinkimo

Mes taip pat siūlome pasirinktinai fortepijono dalys ir OEM paslaugos.Prašome susisiekti su mumis, jei negalite rasti teisę fortepijonas jums reikia.Mes, kad vienas fortepijonas tik specialūs jums!

DUK

Dažnai Užduodami Klausimai iš Mūsų Klientams

Q1,Kai aš galiu gauti savo kainą ?

==Kaip per 24 valandas po gausime jūsų užklausą .

Q2,Ką apie pasirengimo laikas masinės gamybos ?

== Jei turime sandėlyje, ji gali būti pristatomos per 7 dienas.Jei nėra sandėlyje, apie 20--40 dienų.

Q3,Koks jūsų mokėjimo terminus ?

==, T/T, L/C, Paypal, arba Western Union. 50% indėlių iš anksto ir likutį prieš vežimą.

Q4,jūs Esate gamintojas ar prekybos kompanija?

== Mes patyręs gamintojas specializuojasi priėmimo akustinių grand &vertikaliai, pianinus.

K5,Koks jūsų garantijos?

== Siūlome 5 metų garantija nuo jūsų pirkimo.

K6, jūs turite savęs, žaisti sistemą savo pianinai?

==Taip, mes galime pateikti naujausią versiją PianoDISC Prodigy savarankiškai žaidėjo sistemą.laukiame jūsų užklausos daugiau informacijos.

Q7, Ar jums suteikti OEM/ODM paslaugos pagal mūsų reikalavimus?

==Įsitikinkite, prašome siųsti detales į mūsų pardavimų ir galėtume tai aptarti.

Ar vis dar turite klausimų?Susisiekite su mumis dabar!


  • Plaktukas medžiaga - Japonija plaktukas veltinio
  • Tipas - Vertikaliai Fortepijonas, Vertikaliai Fortepijonas, Profesionalus Pianinu
  • Kilmės Vieta - Šanchajus, Kinija
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Korpuso Medžiaga - Mpp
  • Modelio Numeris - IKI-110WA
  • Garantija - 5 Metų
  • Taikoma Žmonių - Aukštos klasės Nustatymo
  • Oem - Parama
  • Kojos - TIESIAI
  • Atsiradimas - Didelis Blizgus
  • SPALVA PARINKTIS - Juoda, Balta, GRAIKINIŲ riešutų, raudonmedis
  • Pin Block - Klevų Laminuotos 19 Sluoksniai
  • Spalva - Graikinių Riešutų Lenkijos
  • Klaviatūros Medžiaga - Daugiasluoksnis
  • Veiksmas - visi medienos Veiksmų
  • Gru Medžiaga - Daugiasluoksnis
  • STRING - Japonijos Suzuki
  • pedalas - 3 Pedalai
  • Stilius - Mechaninė
  • Prekės Pavadinimas - YOUYAN, Middleford
  • Dydis - height 1100mm
  • Svoris (KG) - 210

Palikite peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

Naujas
Dekoratyvinės Guma Buda Dainavimo Dubenėlį Rankena Dainavimo Dubenėlį Keltuvai Garso Dubenį Kėlimo Rankena Dubenį Siurbimo Rankena, pagalba Namuose
Dekoratyvinės Guma Buda Dainavimo Dubenėlį Rankena Dainavimo Dubenėlį Keltuvai Garso Dubenį Kėlimo Rankena Dubenį Siurbimo Rankena, pagalba Namuose aprašymas jūs ieškote siurbimo bowl, kuri yra tiek graži ir praktiška?tada tu turi nepraleisti mūsų produktus, rafinuotas kūrinys, labai geros kokybės, tiek graži ir praktiška.gali sugerti 1-20 kilogramų dainuoti indai. savybės -spalva:kaip €10.23 €5.63
Naujas
1Pc Mediniai Sopranas Diktofonas Fleita Priemonė, 8 Skylės Diktofono, Ankstyvojo Ugdymo Plėtoti Woodwind Muzikos Instrumentas ( )
1Pc Mediniai Sopranas Diktofonas Fleita Priemonė, 8 Skylės Diktofono, Ankstyvojo Ugdymo Plėtoti Woodwind Muzikos Instrumentas ( ) aprašymas pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagos, ši spalvinga fleita yra labai patraukli mėgėjams.su 8 tvirtinimo taškai, klarnetas yra lengva žaisti.kaip ilgai, kaip jūs smūgis į burną fleita, ji padės garso.žmonėms, €9.95 €4.78
Naujas
Krištolo Dubenyje, Krepšys Užtrauktukas Uždarymo Daugiafunkcį Vežėjas Draugai Dovanos Patvarus Kelionės Atveju Lauke, Kelionės, Kempingas
Krištolo Dubenyje, Krepšys Užtrauktukas Uždarymo Daugiafunkcį Vežėjas Draugai Dovanos Patvarus Kelionės Atveju Lauke, Kelionės, Kempingas aprašymas: aukštos kokybės: krištolo dubenyje atveju, pagamintas iš aukštos kokybės audinio medžiagos, patvarus. puikus dizainas: užtrauktukas dizainas, sklandžiai ir ne kabelis, lengva atidaryti ir uždaryti. žanras: €6.58 €3.48
Naujas
Havajų Akordai, Plakatas, Švietimo Nuoroda Vadovas Ukulėle Žaidėjai ir Mokytojai, ant atsparus Vandeniui, Ne Ašarojimas
Havajų Akordai, Plakatas, Švietimo Nuoroda Vadovas Ukulėle Žaidėjai ir Mokytojai, ant atsparus Vandeniui, Ne Ašarojimas savybės: ootdty pakuotės turinys:, gausite 1 gabalas ukulėle akordas diagramos su ratą penktadaliai diagramos pusėje, kuri leidžia jums lengvai išmokti groti ukulėle. medžiaga: ukulėle akordas diagramos plakatas yra pagaminti €10.23 €5.11
Naujas
6 Stygų Akustinę Gitarą Kaulų Tilto Balnas ir Riešutų ir 6pcs Gitara Tilto Kaiščiai Balta+Juoda
6 Stygų Akustinę Gitarą Kaulų Tilto Balnas ir Riešutų ir 6pcs Gitara Tilto Kaiščiai Balta+Juoda aukštos kokybės ir bandymai yra gerai savo stiliaus gitara tiltas su šiais smeigtukais, balnų ir riešutų.nešiojamieji ir paprasta naudoti, tinka bet kokios markės akustine gitara. ( patikrinti, ar dydis tinka jūsų gitara pirkti.) kaulų turi €9.56 €4.40
Naujas
4 Rinkiniai 8Pcs 6 Stygų Akustinę Gitarą Kaulų Tilto Balnas Ir Riešutų Pagaminti Iš Nekilnojamojo Kaulų
4 Rinkiniai 8Pcs 6 Stygų Akustinę Gitarą Kaulų Tilto Balnas Ir Riešutų Pagaminti Iš Nekilnojamojo Kaulų 4 rinkiniai 8pcs 6 stygų akustinę gitarą kaulų tilto balnas ir riešutų pagaminti iš nekilnojamojo kaulų daugelis luthiers ir gitara gamintojai kaulų gitara riešutai už savo priemonėmis. kaulų, mes siūlome, yra jaučių kaulų €6.90 €6.01
Naujas
4 Set UHF Gitara Belaidė Sistema, Siųstuvas, Imtuvas integruotas pakartotinai Įkraunamas Belaidis Siųstuvas Gitara
4 Set UHF Gitara Belaidė Sistema, Siųstuvas, Imtuvas integruotas pakartotinai Įkraunamas Belaidis Siųstuvas Gitara įkrovimo built-in uhf belaidžio gitara sistema, siųstuvas, imtuvas,belaidis siųstuvas & imtuvas nustatyti elektroakustinės muzikos instrumentai, pavyzdžiui, gitara, bosinė gitara ir kt.uhf 730mhz garso perdavimo, anti-sąsaja ir itin trumpos pertraukos, €55.83 €49.68
Naujas
4/5/6/7/8 Colių Metalo, Plieno Cattlebell Cowbell Asmeninį Karvės Varpas Mušamieji Instrumentai.
4/5/6/7/8 Colių Metalo, Plieno Cattlebell Cowbell Asmeninį Karvės Varpas Mušamieji Instrumentai. aprašymas: elemento tipas:cowbell spalva: juoda medžiaga: plienas drumstick: spalva atsitiktinis 4 cm: 10*11.2*5.5 cm 5 colių: 12.5*11.8*6cm 6 colių: 15.7*12.2*6.1 cm 7 colių: 18*13.4*6.5 €15.02 €11.72
Naujas
FOM Avikailio Smuikas Peties Poilsio 1/4 1/2 & 3/4 Graži Oda Chinrest Paminkštintas Smakro Peties Smuiku Muzikinių Partnerių
FOM Avikailio Smuikas Peties Poilsio 1/4 1/2 & 3/4 Graži Oda Chinrest Paminkštintas Smakro Peties Smuiku Muzikinių Partnerių fom avikailio smuikas peties poilsio 1/4 1/2 & 3/4 graži oda chinrest paminkštintas smakro peties smuiku partnerių muzikos instrumentai produkto aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės balionas lengvas peties trinkelės, €23.61 €18.89
Naujas
Kokybės 20Pc Gitara 3 krypčių Perjungimo Jungiklis, Metalinis, Aptvertoje 3 krypčių perjungimo svirties Jungiklis Su Juoda Patarimas Rankenėlę Pakeitimo Dalis
Kokybės 20Pc Gitara 3 krypčių Perjungimo Jungiklis, Metalinis, Aptvertoje 3 krypčių perjungimo svirties Jungiklis Su Juoda Patarimas Rankenėlę Pakeitimo Dalis kokybės 20pc gitara 3 krypčių perjungimo jungiklis, metalinis, aptvertoje 3 krypčių perjungimo svirties jungiklis su juoda patarimas rankenėlę atsarginių dalių programą: šios uždaros 3 krypčių perjungimo jungiklis tinka dauguma lp stiliaus €44.37 €34.61
Naujas
6 Colių Plieno Kalba Būgno 11 Tonų C Klavišą Mini Tankas Būgnai su maišeliu Plaktuku Jogos Meditacija Mušamieji Muzikos Instrumentai Dovanos
6 Colių Plieno Kalba Būgno 11 Tonų C Klavišą Mini Tankas Būgnai su maišeliu Plaktuku Jogos Meditacija Mušamieji Muzikos Instrumentai Dovanos pakuotė (14pcs): 1 x 6 colių plieno kalba būgnas 2 x būgnų lazdelės 1 x pamoka (dangtelio spalvą yra atsitiktinis) 6 x piršto vaikiškos lovytės (3 dydžių) 1 x masto aplinkosaugos ¾enklelis 1 €64.31 €32.15
Naujas
Akustinė Gitara Dirželis Pabaigos Varžtas Pin Gitara Peties Diržas, neslidžia Metalo Mygtuką Blokuoti Aukso
Akustinė Gitara Dirželis Pabaigos Varžtas Pin Gitara Peties Diržas, neslidžia Metalo Mygtuką Blokuoti Aukso aprašymas: ši gitara dirželis pabaigos varžtu galima užfiksuoti gitaros diržas, todėl ji nebus lengvai skaidrę. gitaros diržas pabaigos pin kodą galite padaryti savo gitaros diržas atrodo labiau išskirtinį ir gražus. gitara €1.83 €1.10
Naujas
IRIN Mediniai Indijos Būgno Profesinės Avikailio Būgnai su Blauzdelės Muzikos Instrumentas, Rožinė bugneliai Vaikų Muzikos Dovanos
IRIN Mediniai Indijos Būgno Profesinės Avikailio Būgnai su Blauzdelės Muzikos Instrumentas, Rožinė bugneliai Vaikų Muzikos Dovanos -avikailio būgno paviršiaus gamybos, atsparus beldžiasi ir dėvėti, ilgas tarnavimo laikas. -oksfordo audinio vyniojimo gydymo daro jį labiau gražus, gali būti rankiniai -žurnalo būgno kūną su žurnalo grūdų, 360° poliruoti €11.15 €6.53
Naujas
6Pcs/Set Akustinės Gitaros Stygos Dalys Visu Dydžiu 09-45/ 10-50/ 11-52 /12-54 /13-56 Elektros Žaisti Populiari Muzika, Rokas
6Pcs/Set Akustinės Gitaros Stygos Dalys Visu Dydžiu 09-45/ 10-50/ 11-52 /12-54 /13-56 Elektros Žaisti Populiari Muzika, Rokas savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. 1 pakuotėje yra 6 priemoka žalvario akustinės gitaros stygos ebgdae. universalus sekas - tinka visas standartines 6 eilutę akustinės gitaros. medžiaga:1-2 eilutės €2.20 €1.43
Naujas
Medienos Maišant Būgno Garso Vamzdis Mušamieji Žaislas Ritmo Ugdymo Vaikų Muzikos Instrumentai, Namų Muzikos Pamokas Ne Įvykis
Medienos Maišant Būgno Garso Vamzdis Mušamieji Žaislas Ritmo Ugdymo Vaikų Muzikos Instrumentai, Namų Muzikos Pamokas Ne Įvykis aprašymas: 【mušamieji žaislas】maišant būgno vaikas, daugiabalsis, aštuonių dėmesį, ritmą, perkusija žaislas.vaikams, muzikantas, pradedantiesiems, mokytojus, mokyklas ir klases. 【medžiagos】medinis, muzikinis žaislas €9.84 €5.41
Naujas
Naujas IRIN A104 Akustinės Gitaros Stygos 6Pcs/Set Vario Lydinys, Sidabro Padengtą Styginių Gitaros Dalių Pakeitimas 0.010-0.047
Naujas IRIN A104 Akustinės Gitaros Stygos 6Pcs/Set Vario Lydinys, Sidabro Padengtą Styginių Gitaros Dalių Pakeitimas 0.010-0.047 sidabruotas varis lydinio žaizdos stygos. visą eilutę pasirinkite aukštos kokybės žaliavų. gausiai tarimas, automatinė likvidavimo stygos gamybos. puikus stygos savo akustine gitara. spalva:sidabrinė medžiaga:nerūdijantis €4.05 €3.16
Naujas
Klarnetas Kandiklį Rinkinys su Ligatura,vienas Nendrių ir Plastiko Dangtelį~black Dropship
Klarnetas Kandiklį Rinkinys su Ligatura,vienas Nendrių ir Plastiko Dangtelį~black Dropship klarnetas kandiklį rinkinys su ligatura,vienas nendrių ir plastiko dangtelį~black dropship ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės savybės: pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. pateikti su a ir clamp ateina €6.73 €3.22
Naujas
Kamštis Tepalo Fleitai Vožtuvas Alyvos Už Euphonium 20ml Paieška Skaidrių Tepalas Skaidrių Aliejus Trimitas Trombonas Vožtuvas Guard Bekvapis Lengva
Kamštis Tepalo Fleitai Vožtuvas Alyvos Už Euphonium 20ml Paieška Skaidrių Tepalas Skaidrių Aliejus Trimitas Trombonas Vožtuvas Guard Bekvapis Lengva mūsų trimitas vožtuvas aliejus yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia tvirtos ir ilgalaikės tepti.jos šviesos svorio savybės leidžia jums saugoti savo trimitas vožtuvo veikimo sklandžiai ilgesnį laiką, todėl jis puikiai tinka pradedantiesiems €16.59 €11.61
Naujas
CN274CB274 Vienas Rinkiniai ST Elektrinė Gitara Įstaiga su Kaklo
CN274CB274 Vienas Rinkiniai ST Elektrinė Gitara Įstaiga su Kaklo "PASIDARYK pats" RINKINIAI kreminės Spalvos Užsakymą Tremolo Nebaigtiems nebaigtas elektrinės gitaros komplektai----- - st guitra modelis ,abx prekės klevas su raudonmedžio kaklo;kietosios liepų svarstyklės ilgis : 648mm kg:0.6+2.75=3.35 eina dažais arba mišką žalos atlyginimo &purvinas €30.50
Naujas
Klaviatūros Sienos Lentynos Akrilo Rėmo Laikiklį, Stendas, Klaviatūra, Sandėliavimo Atlaisvinti Savo Vietos Ant Stalo Nešiojamojo Kompiuterio Laikiklis Su Varžtu Klaviatūros &
Klaviatūros Sienos Lentynos Akrilo Rėmo Laikiklį, Stendas, Klaviatūra, Sandėliavimo Atlaisvinti Savo Vietos Ant Stalo Nešiojamojo Kompiuterio Laikiklis Su Varžtu Klaviatūros & ekrano klaviatūrą, kaip meno kūrinys su savo 5mm storio akrilo klaviatūra, tvirtinimo prie sienos.puikiai tinka pakabinti savo mechaninė klaviatūra, pilno dydžio klaviatūrą ar žaidimų klaviatūrą.apima dviejų varžtų skylių lengvas montavimas.puiki €23.73 €8.54
Naujas
2X Gitara Galvijų Kaulų Medžiaga Akustinė Gitara Tilto Kaiščiai Su Pearl Shell Tašku Akustinis Folk Gitara Priedai
2X Gitara Galvijų Kaulų Medžiaga Akustinė Gitara Tilto Kaiščiai Su Pearl Shell Tašku Akustinis Folk Gitara Priedai 1. pagerėjo tonas - mūsų juostinėmis gryno kaulo tilto kaiščiai gali pridėti aiškumo, tonas, palaikyti ir tomas su savo akustine gitara. 2. patobulintas estetika - atnaujinti išvaizdą savo gitara su mūsų smulkiai meistriškai jautis €18.83 €11.68
Naujas
226Pcs Elektros Rinkinys Pickguard Atgal Plokštelę Pritvirtinkite Varžtu
226Pcs Elektros Rinkinys Pickguard Atgal Plokštelę Pritvirtinkite Varžtu "PASIDARYK pats" Įrankis, Muzikos Instrumentų Dalis Aukso 1. pagaminti iš stipraus ir storo metalo, patvarus, rūdžių įrodymas ir nebus deformuoti. 2. gitara varžtų rinkinį, bus žymiai pagerinti efektyvumą ir tinka visiems gitaristų ir luthiers. 3. gitara varžtų rinkinys iš esmės leidžia jums €16.14 €14.37