Mobiliojo Telefono Nuotolinio Valdymo Žiedo, Automatinio Puslapio Naršymo Liker Telefono Bluetoothcompatible Piršto Universalus Vaizdo Valdiklis

Sandėlyje SKU: z2123 €6.32 €2.15
Kiekis:

Mobiliojo Telefono Nuotolinio Valdymo Žiedo, Automatinio Puslapio Naršymo Liker Telefono Bluetoothcompatible Piršto Universalus Vaizdo Valdiklis

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės Medžiagos: Šis vaizdo automatinė swiper priima ABS+silikono, todėl yra saugūs ir odos draugiškas, ir gali būti naudojamas ilgą laiką patogiai.

2、Patogu ir Praktiška: Išsaugoti problemų naudojant rankomis braukite-to-play telefono ekranas galėtų žaisti kitame video, tai video žaisti kontrolės mygtuką atneša jums daugiau komforto, kai jūs praleisti laiką žiūrėdami vaizdo įrašus, ne daugiau pirštų atspaudai arba nepadorią pirštų antspaudus ant telefono ekrano, arba kiti elektroniniai prietaisai.

3、Nemokamai Savo Rankas: Jūs galite žiūrėti vaizdo įrašus, o atsigulus, stumdant, kai esate užsiėmęs, stumdant, kai miegate per pietų pertrauką, ir t.t.

4、Lengva Valdyti: Paprasta perkelti valdymo mygtukas su ranka, tada galite paspausti mygtuką su savo indexfinger, panaikinti problemų naudojant jūsų nykštys.

5、Plačiai Suderinama: su Mūsų vaizdo žaidimų valdymo mygtukas yra skirtas foriPhone, foriPad, foriPod modeliai, taip pat tinka kitų smartphonach ir tablečių.

Ypatybė:

Pareigos: swiping žaisti kitame video, suteikiant nykštys į viršų ir kitas funkcijas(naudojamas trumpas vaizdo APP)

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Telefono Vaizdo Automatinė Swiper

Medžiaga: ABS+silikono

Dydis: apie 20x20x23mm/0.78x0.78x0.9 cm

forBluetooth-suderinama versija: 4.0 Baterija: USB

Baterijos talpa: 20mAh

Įkrovimo įėjimas: 5V-20mA

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Baterijos laikas: 24 val.

Veiksminga diapazonas: 10m

Kaip naudoti:

Power on mode: trumpas paspauskite mygtuką įjungti.

Porą metodas: balta lemputė po maitinimo, įjunkite belaidžio ryšio porą funkcijas ir atidarykite paieškos sąrašą, paspaudžia ATG-ForSJL prietaiso ryšio porą, kai pora yra sėkmingas, balta šviesa visada yra apie 15 sekundžių ir tuomet automatiškai išsijungia.

Apie operaciją:

Trumpas paspauskite mygtuką vieną kartą, norėdami pasiekti live transliacijos PROGRAMĖLĖ swiping (žaisti šalia video), greitai paspauskite mygtuką du kartus, kaip dabartinį vaizdo įrašą.

Power-off valstybė (po 4 atvejus, leis prietaisą išjunkite), prietaisas yra įjungtas daugiau kaip 90 sekundžių be porą; signalo nutrūkimo(dėl ilgo atstumo) tarp prietaiso ir telefono trunka daugiau nei 90 sekundžių; belaidžio ryšio funkcija buvo prijungtas daugiau nei 0,5 sekundės.Kai sudaroma ryšio pora ir signalas yra prijungtas paprastai, prietaisas automatiškai išsijungia, jei yra nenaudojamas daugiau nei 10 minučių.

Krovimo indikatorius: žalia indikatoriaus lemputė krovimo metu.Lemputė išsijungia automatiškai, kai visiškai įkrautas.

Porą pavadinimas: ATG-forSJL

Pakavimo Sąrašas:

1*Telefonas, Vaizdo Automatinė Swiper

1*USB Įkrovimo Kabelis

Svarbu:

Už " iOS " telefonams, jums reikia įjungti Nustatymai>pritaikym. neįgaliesiems>Palieskite>Galima liesti kad įprastai naudojant.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

PASTABA

Pašto kodai pradedant 07,51,52,35,38 Ispanijoje priklauso atokiose vietovėse, prašome neperka užsienio sandėlių, pristatymo, tik Kinija gali pristatyti .Ačiū.

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(nereikia) apie juos žinoti!

2. Kokie metodai mokėjimo?

2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.Zaliaszalias.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Aabout Pristatymas:

3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?susisiekite su mumis (iš karto).Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

4. Grįžti ir Grąžinti:

4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zaliaszalias.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.


  • Suderinamumas - "Android"
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Dirželis Žiūrėti
  • Prekės Pavadinimas - Rondaful
  • Kalbos - Lietuvių
  • Taikymo Amžiaus Grupėje - Suaugusiųjų

Palikite peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

Naujas
Silikono Dirželis Riešo Juostos Už Huami Amazfit X / Pakeitimo Mini Smart Watch Band Sporto Apyrankė Amazfit X
Silikono Dirželis Riešo Juostos Už Huami Amazfit X / Pakeitimo Mini Smart Watch Band Sporto Apyrankė Amazfit X funkcijos: 1. patogu ir lengva įdiegti: dirželis yra labai patogūs dėvėti ir lengvai įdiegti. 2. stabilumas: dirželiu tinka dydis delnu užtikrinti stabilumą ir saugumą watch , kuri yra ne problema daugelyje sporto šakų. 3. atsparus vandeniui: €11.69 €8.77
Naujas
Aišku, Apsauginės Plėvelės 0.33 Mm Full Screen Protector Burbulai-Nemokamai Žiūrėti Apsaugine Danga Smartwatch Kino Padengti Apsaugas Saulės
Aišku, Apsauginės Plėvelės 0.33 Mm Full Screen Protector Burbulai-Nemokamai Žiūrėti Apsaugine Danga Smartwatch Kino Padengti Apsaugas Saulės ekrano filmas, žiūrėti yra minkšta plėvelė, kuri apsaugo jūsų žiūrėti ekraną nuo įbrėžimų ir dulkių.ji yra lengva įdiegti ir burbuliukų, paliekant ne, kai pašalintas.į oleophobic ekrano danga apsaugo nuo pirštų atspaudų ir smudges, €1.12 €0.41
Naujas
1~5VNT Lenktas Apsauginis Stiklas Žiūrėti 3 Aktyvus žiūrėti Screen Protector, Filmas Žiūrėti, 3 Lite žiūrėti 3 Filmas Ne
1~5VNT Lenktas Apsauginis Stiklas Žiūrėti 3 Aktyvus žiūrėti Screen Protector, Filmas Žiūrėti, 3 Lite žiūrėti 3 Filmas Ne 1~5vnt lenktas apsauginis stiklas žiūrėti 3 aktyvus žiūrėti screen protector, filmas žiūrėti, 3 lite žiūrėti 3 filmas ne aprašymas: taikytinos modeliai: watch3, mi žiūrėti lite3 medžiaga: silikonas svoris: €10.53 €6.22
Naujas
NX7 Ponios Smart Žiūrėti Moterims Smartwatches 1.1
NX7 Ponios Smart Žiūrėti Moterims Smartwatches 1.1" AMOLED " Ekrano Skaitmeninis Laikrodis atsparus Vandeniui Riešo Laikrodžių Apyrankės Smartband pareigos: ★ bluetooth ryšį: jūs galite atsiliepti ir skambinti. ★ sportas: multi-sporto režimas, įrašo žingsnius,kalorijas,atstumą. ★ sveikatos stebėsena: kraujo spaudimas, kraujo deguonies,širdies ritmą, miego €74.80 €37.39
Naujas
LIGE Naujas Smart Watch Vyrų Vandeniui Lauko Sporto Fitness Tracker 420MAH Didelis Baterijos Miego Stebėti Smartwatch
LIGE Naujas Smart Watch Vyrų Vandeniui Lauko Sporto Fitness Tracker 420MAH Didelis Baterijos Miego Stebėti Smartwatch "Android", "iOS" lige naujas smart watch vyrų vandeniui lauko sporto fitness tracker 420mah didelis baterijos miego stebėti smartwatch android , ios produkto spec. ·skirti 1,96-colių tft pilnas vaizdas spalvotas ekranas ·ekrano skiriamoji €153.88 €30.78
Naujas
20mm WatchBand Samsung
20mm WatchBand Samsung "Galaxy" 4 Klasikinis 42mm 46mm Smartwatch Silikono Spausdinimo Dirželis Apyrankė Galaxy 40mm 44mm Apyrankė paspauskite spalvos 20mm watchband silikono dirželis samsung galaxy žiūrėti 4 40mm/44mm / galaxy 4 klasikinis 42mm/ 46mm originalus smart apyrankės apyrankės priedai ypatybė: sutartis dizaino stiliaus, su jumis gyvenimo sutartis, €3.06 €2.29
Naujas
22mm Silikono Dirželis Garmin Forerunner 745 Watchband Su Laikrodžių Atveju, Patvarus Apyrankė Su Juoda Sagtis Apyrankė
22mm Silikono Dirželis Garmin Forerunner 745 Watchband Su Laikrodžių Atveju, Patvarus Apyrankė Su Juoda Sagtis Apyrankė aprašymas: *medžiaga: watchband pagamintas iš aukštos kokybės silikono, sveiką ir ekologišką *slėginio liejimo, tvirtas ir patvarus *medžiaga: minkštas silikoninis dirželis + tuščiaviduriai tpu žiūrėti atveju *vidutinio €3.66 €2.86
Naujas
JAKCOM R5 Protingas Žiedo Super vertę, kaip gotcha vystytis, eiti wath tinka 2 smart maišytuvas žiūrėti vaikai solar max ponios
JAKCOM R5 Protingas Žiedo Super vertę, kaip gotcha vystytis, eiti wath tinka 2 smart maišytuvas žiūrėti vaikai solar max ponios jakcom r5 produkto aprašymas jakcom r5 protingas žiedo šešių rfid korteles | socialinės pasidalijimo | support apple nuorodos belaidžio flash disk | virtualios skambinti ir sos | support mi smart home chi, spalva €43.87
Naujas
2023 Vaikai Laikrodžiai Vaikas Smart Žiūrėti Vieta Stebėti Skambinti į Vaikų Smart Žiūrėti Vaikams SOS Vandeniui Smartwatch Laikrodį SIM Kortelės
2023 Vaikai Laikrodžiai Vaikas Smart Žiūrėti Vieta Stebėti Skambinti į Vaikų Smart Žiūrėti Vaikams SOS Vandeniui Smartwatch Laikrodį SIM Kortelės turima sim kortelės: taip sistemos: android dėvėti gps: taip tipas: riešo suderinamumas: visos suderinamos rom: pareigos: ridos skaitiklio rodmenis, pranešimą priminimas, skambutį priminimas, atsiliepimas €60.47 €21.17
Naujas
1/2VNT 22mm Silikono Žiūrėti Juostos Huami Amazfit Gtr 2/2e/47mm/Tempas/Stratos 3 2 Dirželis Apyrankę gtr2 Sporto Watchband už gt 2
1/2VNT 22mm Silikono Žiūrėti Juostos Huami Amazfit Gtr 2/2e/47mm/Tempas/Stratos 3 2 Dirželis Apyrankę gtr2 Sporto Watchband už gt 2 1/2vnt 22mm silikono žiūrėti juostos huami amazfit gtr 2/2e/47mm/tempas/stratos 3 2 dirželis apyrankę gtr2 sporto watchband už gt 2 aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės. pagamintas iš silikono medžiagos, atsparus €5.92 €3.49
Naujas
Silikono Atveju Redmi Žiūrėti 3 Aktyvus Padengti Apsaugine Mova Rėmelis Bamperio Už Xiaomi Redmi Žiūrėti 3 Aktyvus Atveju Priedai
Silikono Atveju Redmi Žiūrėti 3 Aktyvus Padengti Apsaugine Mova Rėmelis Bamperio Už Xiaomi Redmi Žiūrėti 3 Aktyvus Atveju Priedai modname=ckeditor silikono atveju redmi žiūrėti 3 aktyvus padengti apsaugine mova rėmelis bamperio už xiaomi redmi žiūrėti 3 aktyvus atveju priedai pastaba: apsauginės tik tokiu atveju, neapima žiūrėti! dėl €1.10 €0.82
Naujas
Mados Lauko Sporto Kvėpuojantis Su Atsuktuvai Atsarginės Dalys, Minkšto Silikono Moterų Žiūrėti Juostos Garmin Forerunner 25
Mados Lauko Sporto Kvėpuojantis Su Atsuktuvai Atsarginės Dalys, Minkšto Silikono Moterų Žiūrėti Juostos Garmin Forerunner 25 savybės: suderinami modeliai - šio pakeitimo silikono juostos, kurios suderinamos tik su garmin forerunner 25 moterys smart žiūrėti. aplinkos medžiagos - naudojant minkšto silikono medžiaga, kuri yra minkšta ir patvari.apsaugoti €6.29 €4.72
Naujas
Dirželis Huawei Tinka mini Nerūdijančio Plieno Dirželis Greito Atleidimo Reguliuojamas Diržas Apyrankė tinka Mini Pakeitimo Metalo Riešo juostos
Dirželis Huawei Tinka mini Nerūdijančio Plieno Dirželis Greito Atleidimo Reguliuojamas Diržas Apyrankė tinka Mini Pakeitimo Metalo Riešo juostos pakeitimo metalo žiūrėti juosta, diržu, huawei žiūrėti fit mini nerūdijančio plieno apyrankė apyrankės ypatybė: 1. aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, stilingas, rafinuotas ir elegantiškas. 2. slėginio €14.41 €7.21
Naujas
1~5VNT Smart Žiūrėti Diržu, Fitbit Versa2 23 mm-Silikono Dirželis Fitbit Versa / Versa Lite / Versa 2 Sport Band Priedai
1~5VNT Smart Žiūrėti Diržu, Fitbit Versa2 23 mm-Silikono Dirželis Fitbit Versa / Versa Lite / Versa 2 Sport Band Priedai 1~5vnt smart žiūrėti diržu, fitbit versa2 23 mm-silikono dirželis fitbit versa / versa lite / versa 2 sport band priedai pakuotė: 1* dirželis €10.27 €6.05
Naujas
Ekrano Apsaugos Žiūrėti Visą Bamperio Dangtis Lenktas Kino Visą Ekraną Minkštos Filmas Ne Stiklas Anti-Scratch Smartwatch Apsauga
Ekrano Apsaugos Žiūrėti Visą Bamperio Dangtis Lenktas Kino Visą Ekraną Minkštos Filmas Ne Stiklas Anti-Scratch Smartwatch Apsauga mūsų gerai paruošta soft screen protector, plėvelės pasižymi unikalia konstrukcija, kuri ne tik atrodo paprastas ir elegantiškas, tačiau taip pat leidžia savo ekraną ir reaguoti į kiekvieną paliesti ir spustelėkite.lengva įdiegti ir ardyti, €0.60 €0.33
Naujas
C5AB Apsauginis Silikoninis Dangtelis atsparus smūgiams Rankovės Anti-lost Rankovės
C5AB Apsauginis Silikoninis Dangtelis atsparus smūgiams Rankovės Anti-lost Rankovės " SKY " Q EC201 savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės ootdty anti-slydimo ir anti shock paviršiaus, suteikia gerą ranką jaustis ir pagerina naudojant patirtis. ryškių spalvų,niekada nerimauti prarasti savo nuotolinis valdymas sofa, €13.87 €6.79
Naujas
1/3PCS Silikono Pintas Solo linijos Apyrankė Mi Juosta 7 Riešo Greitas Pakeitimas Sporto smartwatch Correa NFC Miband 6 5 4
1/3PCS Silikono Pintas Solo linijos Apyrankė Mi Juosta 7 Riešo Greitas Pakeitimas Sporto smartwatch Correa NFC Miband 6 5 4 1/3pcs silikono pintas solo linijos apyrankė mi juosta 7 riešo greitas pakeitimas sporto smartwatch correa nfc miband 6 5 4 aprašymas: spalva: kaip parodyta paveikslėlyje dirželio medžiaga: silikonas sąsaja dydis: €13.48 €6.74
Naujas
Rėmas Compitable Už
Rėmas Compitable Už "Huawei" GT2 " PRO " / "Huawei" GT2 EKG Ekrano Aišku, Tpu Atveju Protector Cover " Smart Apyrankė Priedai aišku, tpu case cover rėmo protector ekrano apsaugos huawei gt2 pro/ekg savybės: naujas sukurta atveju, huawei gt2 pro/ekg huawei gt2 pro/ekg pusė-pack apsaugos atveju tpu patvarus matinis pc atveju & pet medžiaga €3.08 €1.53
Naujas
1~5VNT Duszake Žiūrėti Dirželis Huami Amazfit T Rex Dirželio Pakeitimo Silikono Dirželis Amazfit T Rex Dirželis
1~5VNT Duszake Žiūrėti Dirželis Huami Amazfit T Rex Dirželio Pakeitimo Silikono Dirželis Amazfit T Rex Dirželis 1~5vnt duszake žiūrėti dirželis huami amazfit t rex dirželio pakeitimo silikono dirželis amazfit t rex dirželis aprašymas: ypatybė: 1. taikytinos modeliai: smart pakeitimo apyrankė tinka amazfit t-rex smart laikrodžiai.išbandyta, €24.01 €12.00
Naujas
Aukštos kokybės Riešo Dirželis, Patvarus 22mm Minkšto Silikono Watchband Minkšto Silikono Žiūrėti Juosta
Aukštos kokybės Riešo Dirželis, Patvarus 22mm Minkšto Silikono Watchband Minkšto Silikono Žiūrėti Juosta svarbi informacija medžiaga:silikonas pakuotės dydis: ilgis: 12.2 cm+9.1 cm/4.8 +3.58 (vidut.) plotis: 2.2 cm/0.87 (vidut.) apžvalga: žiūrėti juostos tempimo ir ne lengvai deformuojasi, kuris gali €1.22 €0.79
Naujas
Stilingas Silikoninis Watchband Silikoninis Laikrodis Juostoje Smaigstyti Sagtis Patogus Pakeitimo Žiūrėti Dirželis Juostos Polar A300
Stilingas Silikoninis Watchband Silikoninis Laikrodis Juostoje Smaigstyti Sagtis Patogus Pakeitimo Žiūrėti Dirželis Juostos Polar A300 svarbi informacija medžiaga:silikonas pakuotės dydis: ilgis: 14.26 cm + 9.2 cm/5.61 + 3.62 , plotis: 2.2 cm/0.87 (vidut.) apžvalga: featuring kietas spalvų ir šakės sagčių, tai watchband yra paprasta ir €12.21 €4.52
Naujas
Nailono Drobės Dirželis Xiaomi huami Amazfit Stratos 3 2 2S/VTR 47MM GTR 2 Žiūrėti Juostoje
Nailono Drobės Dirželis Xiaomi huami Amazfit Stratos 3 2 2S/VTR 47MM GTR 2 Žiūrėti Juostoje "Huawei" Žiūrėti GT GT2 46mm GT2 Pro Dirželiai nailono drobės dirželis xiaomi huami amazfit stratos 3 2 2s/vtr 47mm gtr 2 žiūrėti juostoje huawei žiūrėti gt gt2 46mm gt2 pro dirželiai specifikacija:1.aukštos kokybės ir minkštumą, yra vidutinio sunkumo, ji nešioja labai patogus. 2.tai €2.61 €1.30